Linkbuilding en SEO kantoor

Camberg 15
9400 Ninove
Tel: + 32/ 495/21 45 83
Mail: info@seobureau.be

Linkbuilding is belangrijk

Linkbuilden is één van de belangrijkste SEO technieken, maar ook de moeilijkste. Het is de bedoeling om zo veel mogelijk relevante links te krijgen op andere websites. Deze links moeten verwijzen in de vorm van een anchor tekst naar jou website of subpagina van de website. Een webbureau die ook link building seo aanbied is de juiste keuze.

Link Building Uitbesteden?

Wie besteedt linkbuilding uit?

Affiliate marketeers – Affiliates bouwen websites rond 3rd party producten en krijgen commissies voor alle leads of verkopen die zij naar hen verwijzen. Succesvolle affiliates gebruiken SEO outsourcing om zichzelf tijd te geven om meer websites te bouwen en zich te concentreren op andere gebieden van marketing, zoals advertenties. Affiliates hebben de neiging om goed onderlegd te zijn in SEO en gebruiken meestal a-la-carte backlink diensten om hun eigen campagnes op te bouwen.

Linkbuilding diensten uitbesteden aan een expert

Eigenaren van kleine en middelgrote ondernemingen – MKB/KMO-eigenaren zijn, in mijn ervaring, het meest geneigd om te worden opgelicht door SEO’s bij SEO-outsourcing. Ze hebben over het algemeen zeer weinig kennis van SEO en trappen gemakkelijk in valkuilen zoals “gegarandeerde ranking in 2 weken” en andere onzin zoals dat. Ik ben veel KMO’s tegengekomen die wild overvraagd werden, zoals het betalen voor prestaties op zoekwoorden die geen verkeer hebben. Ze betalen vaak tarieven voor consultants of bureaus om de strategie te behandelen, maar met de juiste opleiding zouden ze direct kunnen overgaan tot het uitbesteden van link building en dezelfde resultaten krijgen voor veel minder kosten. Het is echter volkomen begrijpelijk dat in veel gevallen rechtstreeks naar een bureau/consultant gaan om SEO volledig uit te besteden, de beste optie is voor een drukke ondernemer, omdat het volledig hands-off is.

In-house SEO’s – Grote bedrijven hebben vaak een ‘in-house’ SEO specialist of manager in dienst. Hun taak is meestal ervoor te zorgen dat de in-house content creators geoptimaliseerde content produceren, de webontwikkelaars van het bedrijf in lijn blijven met SEO best practices, en vervolgens het organiseren van de link building campagne van het merk. Het link building aspect, of een deel daarvan, wordt bijna altijd uitbesteed aan link specialisten.

Uitbesteed Link Building Bedrijf

Als u overweegt iets op te zetten dat lijkt op het bedrijfsmodel van SEObureau , moet u dit in gedachten houden: Het kostte me ongeveer 12 maanden van het gebruik van honderden freelancers totdat ik een aantal vrij solide jongens vond die me het vertrouwen gaven om op grote schaal diensten aan te bieden aan bureaus. Om een link building agentschap op te bouwen, moet je teams van freelancer link builders en content creatie-experts opbouwen, hen uw link building proces leren, dan de goede inhuren op voltijdse contracten (exclusief waar mogelijk) in een project management positie, dan krijg je ze zover dat ze toekomstige aanwervingen in hun specifieke gebied voor u doen, en hen dienovereenkomstig compenseren. In wezen worden deze freelancers dan aannemersbedrijven met hun eigen onderaannemers. U hebt slechts met één persoon te maken voor elk element van elke dienst, wat essentieel is voor het minimaliseren van uw aanwerving, ontslag en micro-managing.

Als je goede mensen vindt, moet je ze houden en promoveren en goede relaties met ze opbouwen. Het zijn huurlingen, als je ze niet beloont en stimuleert om bij je te blijven, zullen ze de ervaring die ze bij jou hebben opgedaan gebruiken om voor iemand te gaan werken die hen een betere vergoeding wil geven. Een man die ik in 2011 inhuurde voor een willekeurige linkbuilding klus, leidt nu ons grootste toegewijde technische linkbuilding team. Een schrijver die ik rond dezelfde tijd heb ingehuurd voor een paar artikelen, zorgt nu voor bijna ons hele schrijversteam, en beheert al onze infographic designers. Ik ben zelfs op reis geweest om verschillende freelancers te ontmoeten, ze zijn mijn vrienden, en ze zijn een essentieel onderdeel van het team. Mijn freelancers andere freelancers laten managen was een belangrijk keerpunt in het beperken van de snelheid waarmee mijn haar uitviel en grijs werd.